2014. május 26., hétfő

Hagymás, baconba tekert kacsamáj



Aki a hagymát szereti, rossz ember nem lehet szerintem, én és családom imádjuk! Ezért adom közre ezt az egyszerű receptet, hátha valaki elkészíti!
 

Hát ez az étel már régebben készült, de úgy gondoltam, hogy most ebben a diétázós, nyárra készülő időszakban "belefér".
Én szokás szerint - ahogy a nagykönyv írja - nem sózom a májat, de fűszerezni szoktam. Így ez a kacsamáj (kb 1 kg) állt egy kicsit jó sok majorannában, borsban. Aztán baconba tekergettem, nagyon sok hagymát vágtam alá és megsütöttem.
Gyors, egyszerű, nagyon finom és - bacont kivéve - végül is nem hízlaló étel.
Köretnek ecetes szilvát ettem hozzá.
Isteni volt!!
Próbáljátok ki!





1 megjegyzés:

  1. Vendégségben ettem és nagyon ízlett.Bár az csirkemájból volt.Most kedvet kaptam magam is elkészíteni.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...